Για επικοινωνία, στείλτε, τα άρθρα, τις σκέψεις , τα σχόλια και τις απόψεις σας στο e-mail tritеknoiefimerida@gmail.com

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Προσφορά για την οικογένεια

Προσφορά για την οικογένεια
 Αποτέλεσμα εικόνας για σνουπυ

Πάρης Μαρκόπουλος
Ασφαλιστικός σύμβουλος ζωής
Mob. : +306993676363
Email : parisdirect13@gmail.com

Στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης 150 χρόνια τώρα θωρακίζουμε το βιοτικό επίπεδο του ανθρώπου αλλά και της οικογένειας του.
Η προσέγγιση αυτή αποτελεί το θεμέλιο πάνω στο οποίο οικοδομούμε καθημερινά την παρουσία μας στην αγορά και προσαρμοζόμαστε ταχύτατα στις όποιες δύσκολες συνθήκες αντιμετωπίζει ο καθένας ξεχωριστά.
Η σημερινή πραγματικότητα που βιώνουμε στη χώρα μας δεν έχει προηγούμενο κι εμείς είμαστε δίπλα σας φροντίζοντας να καλύπτουμε άμεσα τα οικονομικά κόστη ενός απρόβλεπτου συμβάντος.

Στο προτεινόμενο πρόγραμμα με μόλις 25 ευρώ το μήνα ανά άτομο καλύπτονται κόστη της τάξεως των 75.000 ευρώ και άνω !!!

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι στη διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ &
ΥΓΕΙΑΣ

1.  Παροχή Οικογενειακής Προστασίας από ατύχημα

Παρέχεται άμεση οικονομική στήριξη στους Δικαιούχους στην περίπτωση απώλειας ζωής του Ασφαλισμένου από ατύχημα, με εφάπαξ καταβολή του ποσού που θα οριστεί από 75.000 ευρώ και άνω.

2.  Παροχή Προσωπικής Προστασίας από ατύχημα

α.  Αποζημίωση για Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από Ατύχημα
Οικονομική προστασία απέναντι στις μόνιμες συνέπειες ενός πραγματικά σοβαρού ατυχήματος, με εφάπαξ καταβολή του ποσού που θα οριστεί από 75.000 ευρώ και άνω.
β.  Αποζημίωση για Μόνιμη Μερική Ανικανότητα από Ατύχημα
Σύμφωνα με τα παραπάνω και ανάλογα με το είδος και την σοβαρότητα της απώλειας, καταβάλλεται ποσοστό (%) επί του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου που θα οριστεί από 75.000 ευρώ και άνω.

3.  Αποζημίωση Ιατροφαρμακευτικών Εξόδων από Ατύχημα

Για κάθε περίπτωση ατυχήματος για την οποία απαιτούνται Ιατροφαρμακευτικές δαπάνες αποκατάστασης, ΕΝΤΟΣ ή και ΕΚΤΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, θα καλύπτονται τα έξοδα σε ποσοστό 100% μέχρι του ποσού κάλυψης των 3000 ευρώ.
Συμπεριλαμβάνονται φυσικοθεραπείες. Το ποσό των 3.000 είναι ανά συμβάν (ατύχημα), όχι ανά έτος.

Πρόσθετη Παροχή: Επείγουσα Αερομεταφορά



Με αυτή την παροχή καλύπτονται επίσης, ανεξάρτητα από τα παραπάνω, τα έξοδα επείγουσας αερομεταφοράς εντός ελλαδικού χώρου συνεπεία ατυχήματος, μέχρι του ποσού των 2.300 ευρώ.

Δήμο Μεταμόρφωσης το πρόγραμμα για την επισιτιστική

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

Ξεκινά στο Δήμο Μεταμόρφωσης το πρόγραμμα για την επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή.
Ξεκινά στο Δήμο Μεταμόρφωσης το πρόγραμμα για την επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους, στο πλαίσιο της κοινωνικής σύμπραξης «ΑΜΑΛΘΕΙΑ» - (10/7/2015)

Αιτήσεις συμμετοχής των δικαιούχων από 15 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου 2015
Ξεκινά στο Δήμο Μεταμόρφωσης η υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ), στο πλαίσιο της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΑΜΑΛΘΕΙΑ» που σχηματίστηκε από 6 Δήμους του Βόρειου Τομέα Αττικής, με συντονιστή το Δήμο Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, με αφορμή την έναρξη του προγράμματος που έχει στόχο τη στήριξη όσων αντιμετωπίζουν αδυναμία κάλυψης αναγκών τους και εξασφάλισης των βασικών αγαθών που είναι απαραίτητα για την επιβίωσή τους, δήλωσε:

«Οι Δήμοι σ'αυτή τη δύσκολη κατάσταση που περνάει η χώρα μας, καλούνται να παίξουν σημαντικό ρόλο και να υλοποιήσουν δράσεις, με σκοπό την ανακούφιση των οικονομικά αδύνατων συμπολιτών μας, που πλήττονται σήμερα περισσότερο. Συνεχίζοντας την προσπάθειά μας που ξεκίνησε με τη λειτουργία των κοινωνικών δομών για την καταπολέμηση της φτώχειας, αξιοποιούμε το πρόγραμμα του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουμε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους την έχουν ανάγκη και να τους κάνουμε να αισθανθούν ότι δεν είναι μόνοι τους.” Η αξιοποίηση του προγράμματος του ΤΕΒΑ πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να ενταχθούν σε αυτό όλοι όσοι έχουν τις σχετικές προϋποθέσεις. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι οι δικαιούχοι, πολλές φορές βρίσκονται σε αδυναμία ακόμα και να πληροφορηθούν και να ενεργήσουν οι ίδιοι για την ένταξή τους. Επιβάλλεται, συνεπώς, οι κοινωνικές υπηρεσίες (αλλά και ο κάθε πολίτης)να ενεργήσουν για να συμπεριληφθεί και ο τελευταίος αδύναμος δικαιούχος.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι άποροι, άστεγοι, άτομα με αναπηρία, μονογονεϊκές οικογένειες και κάθε πολίτης ή οικογένεια που διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Στους ωφελούμενους του προγράμματος θα παρέχεται σε μηνιαία βάση: κρέας, τυροκομικά προϊόντα, ελαιόλαδο, τρόφιμα μακράς διαρκείας, παιδικές τροφές, βρεφικά είδη, είδη ατομικής υγιεινής, καθαριστικά οικιακής χρήσης.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαδικασία αξιολόγησης είναι οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:
1.                 ΑΦΜ,
2.                 ΑΜΚΑ,
3.                 φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας,
4.                 Ε1,
5.                 Ε9 2015
6.                 και Κωδικό TAXIS.
ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ: Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Μεταμόρφωσης
Δ/νση: Κορίνθου 21
Ημέρες: Δευτέρα-Παρασκευή
‘Ώρες: 9:00-14:00
Πληροφορίες: 2102831133



ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

  

Ξεκίνησε σήμερα το Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας και πολλοί σύλλογοι δέχονται τις αιτήσεις. Είναι μια πολύπλοκη σχετικά διαδικασία και αναμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί  λόγω και των τωρινών δεδομένων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΕΡΙΦ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΕΡΙΦ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ/ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ

 
 

 ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:
ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΕΞΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ,ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΥΠΟΛΑΤΡΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ.
ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ (ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΚΑΔΙΑΣ κλπ)
ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΓΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ  ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΗΔΙΚΑ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΜΗ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΣ