Για επικοινωνία, στείλτε, τα άρθρα, τις σκέψεις , τα σχόλια και τις απόψεις σας στο e-mail tritеknoiefimerida@gmail.com

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Μέχρι 5 Αυγούστου για τα επιδόματα από τον Δ. Μαριά

Μέχρι 5 Αυγούστου για τα επιδόματα από τον Δ. Μαριά

Τη διαβεβαίωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δ. Μαριά ότι μέχρι τις 5 Αυγούστου θα έχουν πληρωθεί όλα τα επιδόματα και το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα μετέφερε κατά τη διάρκεια της τελετής παραλαβής -παράδοσης, στις 20/7/2015, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου.
Για όσους έκαναν Ε1 και Α21 έως και την 26/6 .                                   Η επόμενη πληρωμή θα γίνει τον Σεπτέμβριο.

Η πρώτη δόση του οικογενειακού επιδόματος δόθηκε στις 8/4 σε 693.000 δικαιούχους σαν προκαταβολή με βάση τα περσινά στοιχεία του Α21 χωρίς να απαιτείται νέα αίτηση.

Άνοιξε η εφαρμογή του ΟΓΑ για το επίδομα τέκνων 2015

Άνοιξε η εφαρμογή του ΟΓΑ για το επίδομα τέκνων 2015

Άνοιξε η εφαρμογή του ΟΓΑ για το επίδομα τέκνων - Δείτε εάν θα πάρετε την Β' δόση Άνοιξε σήμερα η εφαρμογή του ΟΓΑ και μπορείτε να ελέγξετε εάν έχει εγκριθεί η Β δόση για το επίδομα τέκνων. Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.oga.gr επιλέγοντας αριστερά στην ενότητα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΓΑ και ακολούθως στην ενότητα Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων θα σας εμφανίσει τον ειδικό πίνακα  όπου συμπληρώνετε: ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, Αρ. αίτησης: Έτος και αμέσως θα δείτε αν συμπεριλαμβάνεστε στην επόμενη καταβολή χρημάτων που θα πραγματοποιηθεί έως 5 Αυγούστου με την κατάθεση ποσών στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων οικογενειών. Για να δείτε αν θα λάβετε την Β δόση/2015 πατήστε εδώ.