Για επικοινωνία, στείλτε, τα άρθρα, τις σκέψεις , τα σχόλια και τις απόψεις σας στο e-mail tritеknoiefimerida@gmail.com

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Μουσικοχορευτική εκδήλωση των τριτέκνων στην Όαση

Μουσικοχορευτική εκδήλωση των τριτέκνων στην Όαση

 Μουσικοχορευτική εκδήλωση των τριτέκνων στην Όαση

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Ηρακλείου παρουσιάζει μια μουσικοχορευτική εκδήλωση καθώς και την βράβευση των εισακτέων μελών σε Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι., την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 στις 21:00 στο Κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» με είσοδο ελεύθερη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015» που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου.
Συμμετέχει : Το συγκρότημα του ΓΙΩΡΓΗ ΒΡΕΤΖΟΥ (ΚΑΤΗΣ)
Χορεύει : ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ»

( Αντί εισιτηρίου δεχόμαστε τρόφιμα μακράς διαρκείας και φάρμακα, που δεν έχουν λήξει, τα οποία θα διατεθούν, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, και το Κοινωνικό Ιατρείο του Δικτύου Αλληλεγγύης Ηρακλείου, σε άπορους συμπολίτες μας ).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ


Ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Θεσσαλονίκης ‘’Η Τρίαινα’’ σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ δημιούργησε ένα προνομιακό πρόγραμμα για όλα τα μέλη του. Με το πρόγραμμα αυτό, αποκτά όλη η οικογένεια πρόσβαση σε ένα Πλήρες Ιδιωτικό Σύστημα Υγείας προσαρμοσμένο έτσι ώστε να καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες της τρίτεκνης οικογένειας. 
Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν όλα τα μέλη της οικογένειας ( η σύζυγος και τα 3 παιδιά) ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, πληρώνοντας ασφάλιστρο ΜΟΝΟ ο ένας γονέας
ΚΑΛΥΨΕΙΣ:

1.  Ιατροφαρμακευτικά έξοδα με ελεύθερη επιλογή ιδιωτικού γιατρού ή διαγνωστικού κέντρου (αγορά φαρμάκων, ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις κ.λ.π) σε περίπτωση ατυχήματος έως 500€ ανά περιστατικό και ανά άτομο με κάλυψη 100%


2.  Νοσοκομειακή περίθαλψη από ατύχημα και από ασθένεια με κάλυψη το 80% των δαπανών και με όριο 10.000€ ετησίως


3.  Ημερήσιο Νοσοκομειακό Επίδομα από ατύχημα και από ασθένεια ανά άτομο και ανά περιστατικό με ημερήσιο όριο τα 60€


4.  Ημερήσιο Νοσοκομειακό Επίδομα από ατύχημα και από ασθένεια στην Μ.Ε.Θ. και στο εξωτερικό ανά άτομο και ανά περιστατικό 120€


5.  Χειρουργικό επίδομα από ατύχημα και από ασθένεια % στις 4.000€ (βάσει πίνακα χειρουργικών αμοιβών και δυσκολίας επέμβασης) ανά άτομο και ανά περιστατικό


6.  Κεφάλαιο εξασφάλισης Οικογένειας σε περίπτωση Μόνιμης Μερικής Ανικανότητας από ατύχημα του πατέρα ή της μητέρας % στις 60.000€


7.  Κεφάλαιο εξασφάλισης της οικογένειας σε περίπτωση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας από ατύχημα του πατέρα ή της μητέρας 60.000€ εφάπαξ και καταβολή μηνιαίας σύνταξης 500€ για 10 έτη



8.  Κεφάλαιο εξασφάλισης της οικογένειας σε περίπτωση απώλειας ζωής του πατέρα ή της μητέρας από ατύχημα 60.000€ εφάπαξ στους δικαιούχους-κληρονόμους   Το κόστος αυτού ανέρχεται από 365€ τον χρόνο → δηλαδή 1€ ημερησίως και αφορά την κάθε οικογένεια μεμονωμένα, χωρίς να δημιουργεί υποχρέωση άμεσης ένταξης συγκεκριμένου αριθμού οικογενειών, προκειμένου να μειωθεί η μηνιαία εισφορά στα 30€ (365€ ετησίως)!

·                     Σας ενημερώνουμε ότι το άνω ασφάλιστρο ενδέχεται να μειωθεί έως και 90% με την χρήση του ‘’Ασφαλιστικού Γονέα’’ ο οποίος παρέχεται  ΔΩΡΕΑΝ  σε όλα τα μέλη του Συλλόγου.
·                     Επίσης όσα μέλη του Συλλόγου είναι κάτοχοι Στεγαστικών Δανείων τους παρέχεται οικονομικότερο Συμβόλαιο Πυρός Κατοικίας (εφόσον συναφθεί) και με ασφάλιστρο 1,50€ για κάθε 1.000€ αξίας. Π.χ. Για δάνειο 100.000€, το ασφάλιστρο είναι 150€ και κατά παντός κινδύνου περιέχοντας 38 καλύψεις




Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Μίμης Αλέξανδρος
2310428940-1,2311806625
Fax: 2310-428971,
Ε-mail: kalamaria@europisti.gr alexandros.mimis@gmail.com
Βας.Όλγας 269,1ος όροφος

ΚΕΔΕ: Να γίνουν δεκτές όλες οι αιτήσεις για τους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΔΑΠ

ΚΕΔΕ: Να γίνουν δεκτές όλες οι αιτήσεις για τους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΔΑΠ

Έκκληση προς την υπηρεσιακή κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία απευθύνει ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης προκειμένου να μην βρεθεί κανένα παιδί από αυτά που πληρούν τις προϋποθέσεις, εκτός του προγράμματος «Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

ΚΕΔΕ: Να γίνουν δεκτές όλες οι αιτήσεις για τους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΔΑΠ

Το πρόγραμμα αφορά τη δωρεάν φιλοξενία, με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ , παιδιών στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, στα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠμεΑ. Ακόμη ζητεί την ανάληψη πρωτοβουλίας από την υπηρεσιακή κυβέρνηση προκειμένου να εξασφαλιστεί η τοποθέτηση όλων των παιδιών με αναπηρία στις υπάρχουσες δομές και στις διαθέσιμες θέσεις των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία.

 Η ΚΕΔΕ τονίζει ότι το πρόγραμμα «Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», ολοκληρώθηκε με σημαντική καθυστέρηση με συνέπεια τη μετάθεση υλοποίησης του από την 1 Σεπτεμβρίου στις 15 Σεπτεμβρίου. Επίσης ότι από τα 121.683 παιδιά, που οι μητέρες τους υπέβαλαν αιτήσεις, στο πρόγραμμα εντάχθηκαν μόνο 81.003 παιδιά, μένοντας εκτός δομών και προγραμμάτων 40.680 παιδιά. Σύμφωνα με την ΚΕΔΕ, ένα μεγάλο ποσοστό από τα παιδιά αυτά διαθέτει όλα τα αναγκαία προαπαιτούμενα για να ενταχθεί στο πρόγραμμα.


 Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, κ. Πατούλη, «η έλλειψη χρημάτων οδηγεί ουσιαστικά εκτός δομών αρκετές χιλιάδες παιδιά, γεγονός το οποίο οφείλεται στην άρνηση της απελθούσας κυβέρνησης να δεχθεί τις ομόφωνες αποφάσεις των συλλογικών οργάνων της Αυτοδιοίκησης, που έκαναν λόγο για κατάργηση της ρήτρας 70%-30% και για έγκριση πλήρους χρηματοδότησης του προγράμματος».

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΠΟΤΤΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

Η ΟΠΟΤΤΕ την προηγούμενη εβδομάδα απέστειλε αίτημα συνάντησης σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για συνάντηση πριν τις εκλογές.
Στα πλαίσια αυτά την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση, στο Ηράκλειο, του Προέδρου κ. Μανόλη Αχλαδιανάκη.

·            με το Γραμματέα της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, οποίος έχει Λασιθιώτικη καταγωγή. 




Στη συνάντηση αυτή έγινε αναλυτική ενημέρωση για κάθε θέμα, από το δημογραφικό, για τις πολλές συναντήσεις και παρεμβάσεις της ΟΠΟΤΤΕ, τα επιδόματα και συζητήθηκε η «επόμενη μέρα» εφόσον  ή όχι η Ν.Δ είναι κυβέρνηση. Στη συνέχεια τα μέλη του συλλόγου του Ηρακλείου ενημέρωσαν τον κ. Πλακιωτάκη για το σύλλογο με έμφαση στην προσπάθεια αποπεράτωσης της οικοδομής για τη στέγαση των γραφείων.

·            με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά. Η Πρόεδρος ενημερώθηκε για τα θέματα των τρίτεκνων και της παραδόθηκε φάκελος με όλα τα στοιχεία που αιτιολογούν καταρχήν το αίτημα της εξομοίωσης. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της επισήμανε «να μην ξεχάσει τους τρίτεκνους» αν τα αποτελέσματα είναι τέτοια που θα συμμετέχει σε κυβερνητικό σχήμα.

 


Η ΟΠΟΤΤΕ είναι έτοιμη ακόμα και την τελευταία μέρα πριν τις εκλογές να συναντηθεί με τα πολιτικά κόμματα που το επιθυμούν. Σήμερα το βράδυ θα γίνει προσπάθεια συνάντησης με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα που κάνει την προεκλογική ομιλία του στο Ηράκλειο.

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ




Την 16 Σεπτεμβρίου 2015 παραμονή της εορτής των Αγ. Σοφίας -Πίστεως -
Αγάπης και Ελπίδας προστάτιδων του  συλλόγου τριτέκνων  Ν. Μαγνησίας
τελέστηκε αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας.


Τον εσπερινό και την αρτοκλασία τέλεσε ο πατήρ Βασίλειος Αδάμ.


Παρευρέθηκαν πολλές τρίτεκνες οικογένειες με τα παιδιά τους


.
Στο τέλος μοιράστηκαν σχολικά στα παιδιά προσφορά του συλλόγου
και των βιβλιοπωλείων ΛΕΞΙΛΟΓΕΙΟ και ΓΝΩΣΗ  (ΠΡΟΧΑΣΚΑΣ)
καθώς και πορτοκαλάδες προσφορά από την ΕΨΑ .


ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ