Για επικοινωνία, στείλτε, τα άρθρα, τις σκέψεις , τα σχόλια και τις απόψεις σας στο e-mail tritеknoiefimerida@gmail.com

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Το υπουργείο Παιδείας συνεχίζει να ζητά κατ' εξαίρεση προσλήψεις εκπαιδευτικών

Το υπουργείο Παιδείας συνεχίζει να ζητά κατ' εξαίρεση προσλήψεις εκπαιδευτικών.

Συνεχίζει το υπουργείο Παιδείας να ζητά από το ΣτΕ εξαίρεση προσλήψεις, κατά την προεκλογική περίοδο, εκπαιδευτικών, ενώ παράλληλα ζητούν προσλήψεις και άλλα υπουργεία όπως και φορείς του Δημοσίου και ευρύτερου τομέα.


 Το υπουργείο Παιδείας συνεχίζει να ζητά κατ' εξαίρεση προσλήψεις εκπαιδευτικών

Συνεχίζει το υπουργείο Παιδείας να ζητεί από  το Συμβούλιο της Επικρατείας  κατ΄  εξαίρεση προσλήψεις κατά την προεκλογική περίοδο εκπαιδευτικών, ενώ παράλληλα ζητούν προσλήψεις και άλλα υπουργεία όπως και φορείς του Δημοσίου και ευρύτερου τομέα.

Αναλυτικότερα, το   υπουργείο Παιδείας ζητεί την κατ΄ εξαίρεση πρόσληψη εκπαιδευτικών  για τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ), τα  Κέντρα Δια Βίου Μάθησης και  για τα Δημόσια ΙΕΚ.

Επίσης, το υπουργείο Παιδείας ζητεί την πλήρωση 6 θέσεων διευθυντών ΔΙΕΚ και διευθυντών ΣΔΕ, όπως και αποσπάσεις εκπαιδευτικών. Ακόμη, ζητεί προσλήψεις  προσωπικού καθαριότητας  για τα  σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Παράλληλα, το υπουργείο  Οικονομικών ζητεί να επιτραπεί η δημοσίευση του πίνακα κατάταξης του σε εξέλιξη διαγωνισμού για την πρόσληψη έκτακτου ωρομίσθιο εκπαιδευτικού  προσωπικού των  μονάδων ναυτικής εκπαίδευσης  του υπουργείου Ναυτιλίας.

Ακόμη, το ΙΚΑ ζητεί να του επιτραπεί η μετακίνηση της αναπληρώτριας προϊσταμένης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Αγίας Παρασκευής ζητεί  προσλήψεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με συμβάσεις μίσθωσης έργου για την λειτουργία  του ωδείου (35 άτομα), για τα δημοτικά εργαστήρια τέχνης (16 άτομα) και για τα δημοτικά αθλητικά προγράμματα (15 άτομα).

Η  επιχείρηση  κοινωνικής  προστασίας  και αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου ζητεί την πρόσληψη 34 εκπαιδευτικών για  το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης  Βόλου.

Η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου του Τουριστικού Λιμένα Αγίου Νικολάου (μαρίνα) ζητεί την πρόσληψη δύο υπαλλήλων ελλιμενισμού για την εύρυθμη λειτουργία του λιμένα.

Τέλος, η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής  Οικονομίας και Κτηνοτροφίας Αρκαδίας ζητεί την πρόσληψη 7 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το πρόγραμμα δακοκτονίας.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΙΑΝΕΜΕΙ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ  ΔΙΑΝΕΜΕΙ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
 Αποτέλεσμα εικόνας για σχολικα ειδη
Καλούμε τα ενήμερα μέλη του συλλόγου μας που έχουν παιδί που θα πάει φέτος στην Α΄ δημοτικού να περάσουν από τα γραφεία του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Λάρισας με την κάρτα μέλους την Τρίτη 8/9/2015 ώρα 18:00 - 20:00 και την Τετάρτη 9/9/2015 και ώρα 10:00 - 12:00 & 18:00 - 20:00 για να παραλάβουν γραφική ύλη δωρεά της εταιρείας Θ. Κ. ΣΚΑΓΙΑΣ  ΑΒΕΕ.

Ο Σύλλογος Τριτέκων Ν. Λάρισας σας εύχεται καλή σχολική χρονιά