Για επικοινωνία, στείλτε, τα άρθρα, τις σκέψεις , τα σχόλια και τις απόψεις σας στο e-mail tritеknoiefimerida@gmail.com

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Αλλάζει η ημέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς; Σκέψεις για 22 Σεπτέμβρη!

Αλλάζει η ημέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς; Σκέψεις για 22 Σεπτέμβρη!
Αλλάζει η ημέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς; Σκέψεις για 22 Σεπτέμβρη!

Αλλαγές σχεδιάζονται στο υπουργείο παιδείας, σχετικά με την έναρξη των μαθημάτων στα δημόσια σχολεία α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα όλα δείχνουν ότι το υπουργείο ετοιμάζεται να μεταθέσει την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων από την 11η Σεπτεμβρίου, στις 22 του ίδιου μήνα για πολλούς λόγους.

Κυριότερος η τεράστιες ελλείψεις προσωπικού που θα γίνουν εμφανέστατες αν τα μαθήματα αρχίσουν στις 11 του μήνα, καθώς δεν έχει εξασφαλιστεί ο απαιτούμενος αριθμός πιστώσεων προκειμένου να γίνουν οι προσλήψεις αναπληρωτών, αλλά και λόγω των εκλογών πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα στις προσλήψεις προσωπικού.

Το υπουργείο θα επικαλεστεί τη διακοπή των μαθημάτων λόγω εκλογών, τις άδειες που θα θελήσουν να πάρουν οι εκπαιδευτικοί για να ψηφίσουν κ.α.

Αυτό σημαίνει όμως και καθυστερήσεις στις προσλήψεις αναπληρωτών, καθώς όλα δείχνουν ότι θα πάνε προς το τέλος του μήνα Σεπτεμβρίου…

Το πολιτικό ρίσκο μιας τέτοιας πράξεις, ίσως να τους οδηγήσει να βάλουν νερό στο κρασί τους, έστω και την τελευταία στιγμή!

(ΥΓ: Όλα αυτά βέβαια, εφόσον οι εκλογές  προσδιοριστούν στις 20 Σεπτεμβρίου…)

ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΜΕΑ ΚΛΠ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΓΑΘΩΝ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Δωρεάν διανομή ροδάκινων θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 25 Αυγούστου 2015, από τις 10.00 έως τις 14.00, στην Αποθήκη 15 του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (Είσοδος από Πύλη 6).
Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο  της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αριθμό πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ
ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ
·                     ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΙΤΙΣΗΣ
·                     ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙΣΤΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (ΤΕΒΑ)
·                     ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΩΝ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ - ΚΑΡΤΑ ΣΙΤΙΣΗΣ ή ΑΙΤΗΣΗ ή ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ- ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00 ΕΩΣ 14:00


ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ 15 ΣΤΟΝ ΟΛΘ

Διανομή Δελτίων Θεάματος στους μη κληρωθέντες του Προγράμματος

Διανομή Δελτίων Θεάματος στους μη κληρωθέντες του Προγράμματος  Δωρεάν Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρων έτους 2015.


 Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την αριθμ.  Φ10034/28/25 – 4 - 2015 (ΦΕΚ 1036/3 – 6 - 2015, τεύχος Β’) κοινή απόφαση των Αναπληρωτών Υπουργών Οικονομικών - Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, τα αδιάθετα  δελτία του Προγράμματος Δωρεάν Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρων έτους 2015, και μέχρι  τη συμπλήρωση του αριθμού των 90.000 ατόμων θα διανέμονται από 21 – 8 - 2015  σε όλους τους δικαιούχους  που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα αυτό  το έτος 2015, με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ