Για επικοινωνία, στείλτε, τα άρθρα, τις σκέψεις , τα σχόλια και τις απόψεις σας στο e-mail tritеknoiefimerida@gmail.com

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Κάντε ηλεκτρονικά την απογραφή των προστατευόμενων μελών

ΙΚΑ: Κάντε ηλεκτρονικά την απογραφή των προστατευόμενων μελών εδώ

ΙΚΑ: Κάντε ηλεκτρονικά την απογραφή των προστατευόμενων μελών εδώ (app)

Σε πλήρη εφαρμογή τίθεται από σήμερα η ηλεκτρονική απογραφή για τα προστατευμένα μέλη, συζύγους και τέκνα, αλλά και η απόδοση της ασφαλιστικής ικανότητας στους άμεσα ασφαλισμένους εργαζομένους και συνταξιούχους.
Με το μέτρο αυτό, μπαίνει τέλος στην ταλαιπωρία των χιλιάδων ασφαλισμένων καθώς η ηλεκτρονική απογραφή τους απαλλάσσει από την υποχρέωση της φυσικής παρουσίας στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ.
Για να χρησιμοποιήσετε τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία απογραφής προστατευόμενων μελών πατήστε εδώ.
Στην ίδια σελίδα θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες που αφορούν στις διαδικασίες πιστοποίησης των χρηστών.
Προκειμένου να ελέγξετε την εξέλιξη του αιτήματος απογραφής και απόδοσης ασφαλιστικής ικανότητας πατήστε εδώ και ακολουθείστε τις οδηγίες.
Τέλος, μπορείτε να μετρήσετε τα ένσημά σας και να δείτε εάν έχετε ενεργή ασφάλισηπατώντας εδώ.




Πηγή :
onmed

Οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ - Πότε θα πληρωθεί η δ' δόση

Οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ - Πότε θα πληρωθεί η δ' δόση
ΟΓΑ: Πληρωμή συντάξεων Οκτωβρίου 2015 
Ουρές σχηματίστηκαν στις υπηρεσίες του ΟΓΑ από αιτούντες που δεν πήραν τα οικογενειακά επιδόματα λόγω ελλείψεων στην αίτηση Α21. Από επανέλεγχο έστειλαν οι υπηρεσίες του ΟΓΑ, περίπου 60.000 αιτήσεις χορήγησης οικογενειακών επιδομάτων.
Αυτό σημαίνει ότι τώρα οι πολίτες που υπέβαλαν το έντυπο Α21, αλλά δεν εγκρίθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες η χορήγηση του επιδόματος που επιθυμούσαν πρέπει να υποβάλλουν έγκαιρα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, ανά περίπτωση, για να επιταχυνθεί έτσι η ολοκλήρωση του επανελέγχου.
Με τον τρόπο αυτό θα αυξήσουν τις πιθανότητες για να λάβουν το Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και το Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών με την καταβολή της δ' δόσης των οικογενειακών επιδομάτων, η οποία είναι προγραμματισμένο να γίνει έως τις
20 Δεκεμβρίου. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να περιμένουν ως την καταβολή της α' δόσης το 2016, όπου θα λάβουν αναδρομικά όλο το ποσό που τους οφείλεται. Οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να μπουν στο site του Οργανισμού (www.oga.gr) και να ενημερωθούν μέσω της ειδικής εφαρμογής «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων» για το λόγο που δεν τους καταβλήθηκε το επίδομα που περίμεναν, όπως επίσης και τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν.
Υπενθυμίζεται ότι το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων κυμαίνεται από 13 έως 40 ευρώ το μήνα, ανάλογα με τον αριθμό των ανήλικων τέκνων και το οικογενειακό εισόδημα. Το ειδικό επίδομα στήριξης τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών ανέρχεται στο ποσό των 500 ευρώ τον χρόνο και χορηγείται σε τρεις ισόποσες δόσεις. Τα επιδόματα χορηγούνται με εισοδηματικά κριτήρια σε όσους έχουν παιδιά κάτω των 18 ή 19 ετών εφόσον φοιτούν στη μέση εκπαίδευση ή 25 ετών εφόσον σπουδάζουν ή έχουν πάνω από 67% ποσοστό αναπηρίας.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

ΣΥΝΤΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ, ΤΟΝ κο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΜΠΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σήμερα Τετάρτη 11/11/2015, το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοίκησης του Συλλόγου μας με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κο Δημήτριο Καμπόλη, για το θέμα της μείωσης των Δημοτικών Τελών και Ύδρευσης, στις Τρίτεκνες Οικογένειες του Δήμου μας.
Μετά απο 3 συνεχόμενα έτη (από την ίδρυση του Συλλόγου μας) που στέλνουμε έγγραφα στις Διοικήσεις του Δήμου μας, πιστεύουμε πως θα ευδοκιμήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με το μέτρο αυτό θα ανακουφιστούν λίγο οικονομικά οι Τρίτεκνες-Πολύτεκνες Οικογένειες του Δήμου μας.
Πιστεύουμε πως η σημερινή Διοίκηση του Δήμου μας θα δείξει την ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ στον τόπο μας ΕΜΠΡΑΚΤΑ.
Περιμένουμε την ανταπόκριση του Αντιδημάρχου Οικονομικών ΆΜΕΣΑ όπως μας υποσχέθηκε σήμερα στην συνάντησή μας.! !!

Εκδρομή Συλλόγου Πρωτοχρονιά 2015 - 2016

Εκδρομή Συλλόγου Πρωτοχρονιά 2015 - 2016

ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
  ΕΚΔΡΟΜΗ Πρωτοχρονιά 2015-2016
ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ-ΠΟΖΑΡ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ-ΟΧΥΡΑ ΡΟΥΠΕΛ-ΚΕΡΚΙΝΗ -ΑΛΥΣΤΡΑΤΗ-ΒΟΛΟΣ-ΑΘΗΝΑ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 26/12 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 02/01
50-70 ΑΤΟΜΑ

26/12 1η ΗΜΕΡΑ: -ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Δήμος ή      ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ Λιμάνι ΤΟΥ Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες. Αναχώρηση ΓΙΑ Πειραιά.

27/12 2η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΟΖΑΡ (570 χλμ)     Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τα Λουτρά Πόζαρ. Ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό (προαιρετικό)
Άφιξη στο Πόζαρ, τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο στο ξενοδοχείο Διανυκτέρευση.
28/12 3η ΗΜΕΡΑ: ΠΟΖΑΡ - ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (160 χλμ)  Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο στο ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ. Παραμονή έως το απόγευμα. Αναχώρηση ΓΙΑ Θεσσαλονίκη. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Βραδινό στο ξενοδοχείο. Βράδυ ελεύθερο για μία βόλτα στην Νύμφη του Θερμαικού. Διανυκτέρευση.

29/12 4η ΗΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - -ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ -ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗ (ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΑ) ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ-ΚΕΡΚΙΝΗ-ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ (230 χλμ)   Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τα Λουτρά Σιδηροκάστρου. Ενδιάμεση προαιρετική στάση στην Πικρολίμνη (λασπόλουτρα). Αφιξη στο Σιδηρόκαστρο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ημέρα στην διάθεση σας για να απολαύσετε το λουτρό σας. Το απόγευμα στα Οχυρά Ρούπελ και το μεταφορά στην λίμνη Κερκίνη. Επιστροφή. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

30/12 5η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ -ΑΛΥΣΤΡΑΤΗ -ΒΟΛΟΣ (416 χλμ)   Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το πανέμορφο σπήλαιο Αλυστράτης. Περιήγηση στο σπήλαιο και αναχώρηση για την πόλη του Βόλου. Αφιξη στον Βόλο, τακτοποίηση στα δωμάτια δείπνο και διανυκτέρευση.

31/12 6η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΛΟΣ - ΑΘΗΝΑ (330 χλμ)  Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση το μεσημέρι για την Αθήνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Παραμονή Πρωτοχρονιάς σας στην πρωτεύουσα σας δίνει δυνατότητες για ένα αξέχαστο ρεβεγιόν (προαιρετικό). Διανυκτέρευση.

01/01 7η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ-ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ (80 χλμ)  Πρωινό στο ξενοδοχείο και νωρίς το μεσημέρι αναχώρηση για το Αττικό ζωολογικό πάρκο. Παραμονή έως το απόγευμα. Μεταφορά στο λιμάνι του Πειραιά. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για Ηράκλειο.

02/01 8η ΗΜΕΡΑ:        ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Το νωρίς Αφιξη πρωί ΣΤΟ νομός Ηράκλειο     ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Εισιτήρια Ηράκλειο -Πειραιά -Ηράκλειο σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με Μινωικές Γραμμές
1 διανυκτέρευση στο Πόζαρ (Filoxenia ξενοδοχείο   Λουτράκι Αριδαίας)
1 διανυκτέρευση στην Θεσσαλονίκη (Aegeon Hotel   Θεσσαλονίκη)
1 διανυκτέρευση στο Σιδηρόκαστρο (Πηγή Ξενοδοχείο  Σιδηρόκαστρο)
1 διανυκτέρευση στον Βόλο (ξενοδοχείο Νεφέλη  Βόλος)
1 διανυκτέρευση στην Αθήνα (Ν ovous ξενοδοχείο    Αθήνα)
Πρωινό και 1 δείπνο στα ξενοδοχεία.
Μεταφορές εκδρομές με πολυτελή τουριστικό λεωφορείο του γραφείου μας που τηρεί όλες τις προβλεπόμενες από τον νόμο προυποθέσεις για την μεταφορά επιβατών.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους ή όπου αλλού υπάρχουν.
Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
Τιμή ανά άτομο για 295,00
Ελάχιστη συμμετοχή 48 ατόμων πληρωτέων ανά πούλμαν
Επιβάρυνση για Δίκλινη εσωτερική καμπίνα 40,00 ευρώ το άτομο
Παιδιά 04 ετών στο δωμάτιο των γονιών ΔΩΡΕΑΝ
Παιδιά 05 έως 12 ετών σαν τρίτο άτομο στο δωμάτιο των γονιών 230,00 ευρώ

C.TR.S
Κρητική υπηρεσίες μεταφοράς Α.Ε.

Κεντρικό: Αβέρωφ 23, 712 01 Ηράκλειο Τ: 2810 300 374  F: 2810300274
·   Υποκ / μα 1: Περιοχή Λιμένος Ηρακλείου, 712 02 Τ: 2810 246530  F: 285 275 2810


Υποκ / μα 2: Περιοχή Λαγκός νέου ΚΤΕΛ, 72100 'Αγιος Νικόλαος Τ /  F: 28410 9058

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ


 Σε συνέχεια των επισκέψεων σε συλλόγους όλης της χώρας, ο Πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ κ Μανόλης Αχλαδιανάκης επισκέφθηκε την νήσο Ρόδο και είχε συνάντηση με το ΔΣ του συλλόγου τριτέκνων.

Ακολούθως με τον  Α ντιπεριφερειάρχη κ Φλεβάρη Ιωάννη και την περιφερειακή σύμβουλο Γιασιράκη Χαρούλα από την οποία ζητήθηκε η συμμετοχή του συλλόγου στα προγράμματα επισιτιστικής βοήθειας.



Οι επισκέψεις ολοκληρώθηκαν με την συνάντηση με τον Δήμαρχο, στο Δημαρχείο, κ Χατζηδιάκο Φώτιο με αίτημα την μείωση των δημοτικών τελών και τελών ύδρευσης και εξομοίωση των τριτέκνων σε όλες τις παροχές με τους πολύτεκνους.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   ΑΠΟ  ΤΟ  ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ  Ν. ΧΑΝΙΩΝ

Ενημέρωση σχετικά με τις ανανεώσεις των καρτών τριτεκνίας.



Μετά από απόφαση του Δ.Σ. οι κάρτες που δεν έχουν ανανεωθεί για το 2015 δεν επιβαρύνονται την χρονιά, ανανεώνονται κατευθείαν για το 2016
Επίσης όσα από τα μέλη μας δεν έχουν τις καινούργιες κάρτες να προσέλθουν με τις παλιές για την ανανέωση στην ενιαία Πανελλαδική κάρτα Τριτεκνίας.


Ευχαριστούμε.

ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ

ΔΩΡΕΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΧΑΝΙΩΝ.  


Μετά από απόφαση του Δ.Σ και λόγο αδυναμίας στήριξης από μεριά του κράτους, ο σύλλογος προχώρησε στη συνεισφορά υλικών για την βελτίωση των ασθενοφόρων του τομέα ΕΚΑΒ Χανίων, αγοράζοντας ελαστικά για τρία ασθενοφόρα.

Προκήρυξη ΑΣΕΠ

Προκήρυξη   ΑΣΕΠ


Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 5Κ / 2015 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 6 / 27-10-2015, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξακοσίων ενενήντα (690) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.
Το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει καταχωριστεί και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ "). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 17 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Τρίτη και λήγει την 1η Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Τρίτη.
Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ Αίτηση για την Προκήρυξη 5Κ / 2015 Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510 αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (Τ.Ε. ή Δ.Ε.), θέσεις της οποίας διεκδικούν.
Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 7ης Δεκεμβρίου 2015, ημέρας Δευτέρας.

Δείτε Αναλυτικά  ΕΔΩ.