Για επικοινωνία, στείλτε, τα άρθρα, τις σκέψεις , τα σχόλια και τις απόψεις σας στο e-mail tritеknoiefimerida@gmail.com

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ

Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ  Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΥ  ΘΑ  ΔΙΑΘΕΣΕΙ  ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τριτέκνων Καλύμνου, κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής και θέλοντας να συνδράμει τις τρίτεκνες οικογένειες, ανακοινώνει στα μέλη του ότι πρόκειται να διαθέσει δωρεάν τρόφιμα (ζυμαρικά και όσπρια).
Η διανομή δεν γίνεται με βάση κάποιο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Αντίθετα, τα τρόφιμα αγοράστηκαν από τα χρήματα που συγκεντρώσαμε από τις συνδρομές των μελών και θα διανεμηθούν σε όλα ανεξαιρέτως τα μέλη, χωρίς εισοδηματικό κριτήριο. 
Για το λόγο αυτό καλούμε τα μέλη μας να προσέλθουν με τις κάρτες τους, για να πάρουν τα τρόφιμα από τον ξενώνα του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας, την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 και το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 από τις 9 το πρωί.
Για το ΔΣ
    Η Πρόεδρος                        Ο Γραμματέας
Θεμελίνα Κατέρη                Ιωάννης Ιακώβου
 

Η διανομή τροφίμων ξεκίνησε! Στον ξενώνα του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας διανέμονται σήμερα μέχρι τις 8 και αύριο όλη μέρα δωρεάν τρόφιμα σε όλα τα μέλη του συλλόγου! Ελάτε να παραλάβετε τα τρόφιμα, που αγοράστηκαν από τα χρήματα του συλλόγου και διανέμονται σε όλα τα μέλη, χωρίς εισοδηματικό κριτήριο!
Ευχαριστούμε τις εθελόντριές μας, που πάντα μας βοηθούν στο έργο μας και εργάζονται με προθυμία και χαμόγελο!

Έκπτωση 50% σε τρίτεκνους από το ΚΤΕΛ Φλωρινας

Έκπτωση 50% σε τρίτεκνους από το ΚΤΕΛ Φλωρινας


Το Δ.Σ. του Συλλόγου ανακοινώνει ότι το Δ.Σ. ΚΤΕΛ Α.Ε. Φλώρινας χάρη στην κοινωνική ευαισθησία που το διακρίνει, ανταποκρινόμενο στο αίτημα μας, χορηγεί έκπτωση 50%, στα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Φλώρινας (γονείς, παιδιά έως 18 ετών ή 25 ετών εφόσον σπουδάζουν) από
01 Οκτωβρίου 2014, στα δρομολόγια: Φλώρινα – Θες/νίκη – Φλώρινα και  Φλώρινα –   Αθήνα  – Φλώρινα, με την επίδειξη της ταυτότητας – μέλους του Συλλόγου.
Τους ευχαριστούμε βαθύτατα, ευχόμαστε καλά ταξίδια και αναμένουμε να βρεθούν μιμητές στην έτσι και αλλιώς χειμαζόμενη αγορά της Φλώρινας.
 Η έκδοση ταυτότητας – μέλους θα γίνεται:
Για τρίτεκνους ΔΗΜΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΠΡΕΣΠΩΝ: κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στο γραφείο του Συλλόγου, Π. ΝΕΡΕΤΗΣ 5, από 18:00 μέχρι 20:00.
Για τρίτεκνους ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: Δευτέρα και Πέμπτη, ωράριο καταστημάτων, στο κατάστημα της κ. Σοφίας Λοβάτση.
Δικαιολογητικά έκδοσης ταυτότητας-μέλους:
1.     Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης,
2.     Φωτοτυπία ταυτότητας των γονέων,
3.     Μία έγχρωμη φωτογραφία διαστάσεων 3Χ4 για κάθε μέλος,
4.     Για σπουδαστές-φοιτητές, Βεβαίωση Σπουδών.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα.
Για Φλώρινα: Λάζαρος Κοκαρόπουλος 6948301192, Μαίρη Δανιηλίδου 6947276209.
Για Αμύνταιο: Λοβάτση Σοφία 6972365899.

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

Λάζαρος Κοκαρόπουλος                          Μαίρη Δανιηλίδου

ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΑΚΩΝΙΚΗΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ & ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΓΙΟΡΤΗ  ΤΣΑΚΩΝΙΚΗΣ  ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ & ΓΙΟΡΤΗ  ΤΗΣ  ΘΑΛΑΣΣΑΣ



ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΤΗΣ ΓΚΙΩΝΑΣ

ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΤΗΣ ΓΚΙΩΝΑΣ - ANOΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ
 Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Καλησπέρα σας. Η διεύθυνση του Δασικού Χωριού Καψίτσα αποφάσισε από τον Σεπτέμβρη να προσφέρει μεταξύ άλλων πολύ οικονομικά πακέτα διακοπών για τριτέκνους και πολυτέκνους...Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας...

 ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ

Χτισμένο μέσα στα έλατα, στα 1.200 μέτρα υψόμετρο στην πλαγιά της Γκιώνας, το «Δασικό Χωριό Καψίτσα» κατασκευάστηκε από το Δασαρχείο Άμφισσας, στο πλαίσιο του προγράμματος αγροτουρισμού.
Βρίσκεται κοντά στο Προσήλιο της Άμφισσας, το χωριό που είναι γνωστό και με το παλιό όνομα Σεγδίτσα. Είκοσι σπιτάκια αποτελούν το «Δασικό Χωριό Καψίτσα». 

Ειδικά διαμορφωμένοι εξωτερικοί χώροι, γηπεδάκια, παιδική χαρά αλλά και πλήρως εξοπλισμένο εστιατόριο - cafe λειτουργεί στην περιφραγμένη έκταση 78 στρεμμάτων. 

Οι κατασκευές είναι τέτοιες ώστε ο επισκέπτης του Δασικού Χωριού  να έχει την αίσθηση της οικειότητας και της θαλπωρής. 

Απέχει από την Άμφισσα μόλις 20 χιλιόμετρα και η πρόσβαση προς όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής, όπως το Φαράγγι της Ρεκκάς, το χωριό Σερνικάκι αλλά και τη Χάρμαινα και το Κάστρο των Σαλώνων στην Άμφισσα γίνεται αρκετά εύκολα.

Το χωριό αυτό απέχει από την Άμφισσα 20 περίπου χλμ. και φθάνει κανείς εκεί με άνετο δρόμο, ο οποίος στα 8 περίπου χλμ. είναι ασφαλτοστρωμένος (Εθνική Οδό Άμφισσας - Λιδορικίου) και ο υπόλοιπος σκυροστρωμένος. Από την Αθήνα απέχει 220 χλμ.

Από την Αράχωβα απέχει 50 χλμ, από τους Δελφούς 40χλμ , από τη Λαμία 75 χλμ και από την Πάτρα 130 χλμ
Είναι αγκαλιασμένο από τα βαθύσκια δάση της κεφαλληνιακής ελάτης, μπορεί να γίνει το ορμητήριο για μία ποικιλία κοντινών ή πιο μακρινών διαδρομών, με τα πόδια, με το αυτοκίνητο ή με το ποδήλατο για απόλαυση της φύσης.

Το χωριό έχει 20 κατάλληλα εξοπλισμένα οικήματα, που κατασκευάστηκαν τόσο μακριά μεταξύ τους ώστε να διασφαλίζεται η ηρεμία των ενοίκων αλλά και τόσο κοντά, ώστε να μη χάνεται η αίσθηση του ενιαίου οικισμού, σε συνδυασμό με το καλαίσθητο εστιατόριο-cafe, το άνετο γήπεδο αθλοπαιδιών, για νέους όλων των ηλικιών, τους επιλεγμένους χώρους με τα όργανα παιδιών για νέους όλων των ηλικιών, τους επιλεγμένους χώρους με τα όργανα παιδικής χαράς, για τους μικρούς φυσιολάτρες, φιλοδοξεί να προσφέρει πολλά στους επισκέπτες του.

Το Δασικό Χωριό αναβαθμίζεται, διαμορφώνει τους χώρους του και επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Από το 2015 λειτουργεί με καινούργια διεύθυνση.

Το Δασικό Χωριό Καψίτσα είναι διαθέσιμο για φιλοξενία πεζοπορικών, ορειβατικών και προσκοπικών συλλόγων. Παρέχεται διαμονή στα ξύλινα σπιτάκια. Το καθένα είναι 55 τετραγωνικά και μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα. Σε κάποιες περιπτώσεις ορισμένα σπίτια μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερα άτομα κατόπιν συνεννόησης. 

Κάθε σπίτι περιλαμβάνει δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια, μπάνιο, χολ, θέρμανση (θερμοπομποί). Κάποια σπιτάκια έχουν και τζάκι.

Υπάρχει άφθονο ζεστό νερό, ενώ στο εστιατόριο του Χωριού σας περιμένουν τα δικά σας γεύματα που μπορείτε να επιλέξετε κατόπιν συνεννόησης. Λειτουργεί επίσης καφέ- εστιατόριο.

Τα πακέτα διαμονής για συλλόγους το 2015 έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να είναι απολύτως οικονομικά. Μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας πακέτο διαμονής που σας ενδιαφέρει στις πιο οικονομικές τιμές.

Δίπλα στο Δασικό Χωριό βρίσκονται μονοπάτια κατάλληλα για πεζοπορία αλλά και μέρη κατάλληλα για ορειβασία, ποδήλατο και άλλες δραστηριότητες. Παράλληλα στο χωριό λειτουργεί πίστα Pain
tball ενώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνονται τριήμερα σεμινάρια επιβίωσης στη φύση για πολίτες. (Survival Camp Event) Για τους λάτρεις της γυμναστικής, υπάρχει γήπεδο μπάσκετ, ενώ μέσα στο χωριό υπάρχουν δρόμοι κατάλληλοι για τζόκινγκ.

Μπορείτε να κάνετε: Ρομαντικούς περιπάτους στο δάσος και εξορμήσεις με το αυτοκίνητο στη γύρω περιοχή που έχει σημαντική ιστορική αξία. Να δείτε τα άλογα, και να ταΐσετε τους σκίουρους. Μπορείτε να κάνετε ποδήλατο απολαμβάνοντας τη φύση...


Για τους προσκόπους:

Συγκεκριμένα για τις ομάδες προσκόπων, το Δασικό Χωριό Καψίτσα από φέτος διαθέτει ελεύθερα έκταση μέσα στις εγκαταστάσεις, ιδανική για κατασκηνώσεις. Περιμένουμε να σας φιλοξενήσουμε…

Για σχολικές εκδρομές:

Το Δασικό Χωριό Καψίτσα προσφέρεται και για σχολικές εκδρομές, μονοήμερες αλλά και για περισσότερες ημέρες. Κατά τους ζεστούς μήνες είναι πάντα δροσερό. Είναι περιφραγμένο και φυλάσσεται. Για τους μαθητές το Δασικό Χωριό Καψίτσα άνοιξε τις πύλες του και σας περιμένει για τις πιο όμορφες εκδρομές στη φύση…

Για off road εκδρομές:

Το Δασικό Χωριό Καψίτσα είναι ιδανικό και για τους λάτρεις των εκδρομών off road. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ

ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ

Συνδεθείτε μαζί μας για να μαθαίνετε τα νέα μας:

http://kapsitsa.blogspot.gr/
https://www.facebook.com/dasiko.xorio.kapsitsa
https://www.facebook.com/Kapsitsa
https://www.facebook.com/kapsitsa.forest.village


Πληροφορίες και επικοινωνία με το Δασικό Χωριό
Δημήτρης Κοντονίκος (manager- coordinator) 698-6188388
Νίκος Σωτηρίου (marketing-social media) mail:kapsitsa@gmail.com

Για συμμετοχή στο Survival Camp Event: Χρήστος Ταμβάκης (210-4102780 / 6988-192271)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ   


Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015 ο Σύλλογος μας θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της ΟΠΟΤΤΕ στη ΔΕΘ (Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης) για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων των τρίτεκνων οικογενειών και την εξομοίωση με τους πολύτεκνους. Απαιτείται μαζική συμμετοχή των μελών του συλλόγου και για το λόγο αυτό θα μισθωθούν λεωφορεία για τη μετάβαση από και προς Θεσσαλονίκη που θα είναι ΔΩΡΕΑΝ ενώ θα προσφερθεί και ελαφρύ γεύμα. Δηλώστε συμμετοχή στο 6976239864 (πρόεδρος) ή με sms στη σελίδα του fb μέχρι 24 Αυγούστου 2015.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ   

Την Τρίτη 4 Αυγούστου θα γίνει διανομή ροδάκινων στις εγκαταστάσεις των ψυγείων Ταυλαρίδη στο 2ο χλμ Σερρών - Σκουτάρεως. Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση η διανομή θα ξεκινήσει από τις 9:30 ως τις 12:30 και δικαιούχοι είναι όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. 

Τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί το γραφείο του Συλλόγου στο δεύτερο όροφο του Μαξιμείου για εγγραφές - ανανεώσεις. 

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής των ροδάκινων για λογαριασμό μελών που δεν μπορούν να προσέλθουν από συγγενικά ή οικεία τους πρόσωπα με την επίδειξη της κάρτας μέλους τους.

Η διανομή είναι δωρεάν. 



Όσα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Π.Ε. Σερρών ''ΕΛΠΙΔΑ'' έχουν παιδιά που γεννήθηκαν το 2009 και το σχολικό έτος 2015-2016 θα φοιτήσουν στην Α΄ Δημοτικού, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 6944673302 (αντιπρόεδρος) μέχρι 14 Αυγούστου 2015 για να γνωρίσουμε τον αριθμό τους και να ετοιμαστεί ανάλογα η εκδήλωση επ'ευκαιρίας της έναρξης του σχολικού έτους.

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 4,5, & 6/9/2015. 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ, ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΥΤΟ, ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΛΕΛΙΑ ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΥ ΤΗΛ. 6977349245!!!!!!.


ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ , με αναχώρηση στις 4 Σεπτεμβρίου νωρίς το πρωί και επιστροφή στις 6 Σεπτεμβρίου αργά το βράδυ, ΜΟΝΟ με 135 € το άτομο (δίκλινο δωμάτιο) ή 128 € το άτομο (τρίκλινο δωμάτιο).
Στην τιμή της εκδρομής περιλαμβάνονται: Μετακίνηση Αθήνα - Θεσσαλονίκη μετ' επιστροφής, 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό και μετακινήσεις μέσα στην Θεσσαλονίκη. 
Σας ενημερώνουμε ότι το Ξενοδοχείο είναι το “ANATOLIA” 4**** στον Βαρδάρη.
Το Σάββατο 05/09/2015 ανοίγει τις πύλες της η 80η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ,ΗELEXPO.
Το Δ.Σ.

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΤΗΝ Ι.Μ. ΑΒΑΣΣΟΥ

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΤΗΝ Ι.Μ. ΑΒΑΣΣΟΥ


Ένα  από τα σημαντικότερα μοναστήρια της  Ηπείρου είναι  η  Ιερά Μονή  Αβάσσου , αφιερωμένη στην Κοίμηση της  Θεοτόκου. Η ίδρυση  της εκτιμάται  από τον 13ον αιώνα .      Ο σημερινός σωζόμενος ναός κτίσθηκε   επάνω στα ερείπια  παλαιότερου. Έχει ανακηρυχτεί σε ιστορικό διατηρητέο μνημείο. Ο  ναός είναι μια   βυζαντινή , τρίκλιτη , θολοσκέπαστη , βασιλική ίσως η μοναδική στην Ήπειρο.
Ο σύλλογος μας  έχει "υιοθετήσει" την Ιερά Μονή Αβάσσου και την παραμονή     15ης  Αυγούστου  τέλεσε αρτοκλασία υπέρ υγείας των Τριτέκνων   Ν.  Πρέβεζας. Πλήθος πιστών παρευρέθηκε στην λειτουργία.
Εμείς οι τρίτεκνοι φιλοδοξούμε, σε  αυτά εδώ τα χαλάσματα να βάλουμε ένα λιθαράκι ζωής . Θα προσπαθήσουμε κάθε χρόνο να είμαστε εκεί.

Ευχόμαστε σε  όλους   σας  χρόνια  πολλά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ

           

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα υπάρχει θέμα συζήτησης στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όσον αφορά στη διανομή οπωροκηπευτικών, λαχανικών, φρούτων και άλλων αγαθών στους τρίτεκνους, ώστε να τεθούν εκτός διανομής οι τρίτεκνες οικογένειες της χώρας. 
Το δελτίο τύπου της ΟΠΟΤΤΕ αναφέρει: 

" Θεωρούμε αδιανόητη μια τέτοια ενέργεια εκ μέρους του υπουργείου, σε μια περίοδο που οι πολυμελείς οικογένειες πλήττονται βαρύτατα από την οικονομική κρίση, να δρομολογούνται μέτρα εναντίον τους.

Πιστεύουμε, και θα αγωνιστούμε γι΄ αυτό με κάθε τρόπο,  ότι θα επικρατήσουν οι σώφρονες και η διανομή των εν λόγω αγαθών θα συνεχίσει κανονικά και μάλιστα με περισσότερα αγαθά.''