Για επικοινωνία, στείλτε, τα άρθρα, τις σκέψεις , τα σχόλια και τις απόψεις σας στο e-mail tritеknoiefimerida@gmail.com

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Έκπτωση 25% στα εισιτήρια του ΚΤΕΛ Ν. ΚΙΛΚΙΣ

Έκπτωση 25% στα εισιτήρια του ΚΤΕΛ Ν. ΚΙΛΚΙΣ για τρίτεκνους




Έκπτωση εισιτηρίου  25%  από το ΚΤΕΛ  Ν. ΚΙΛΚΙΣ για κάθε διαδρομή σε εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου Τριτέκνων Ν.  Κιλκίς.
Όσα από τα μέλη έχουν κάρτα 2015 από τον σύλλογο Τριτέκνων και επιθυμούν την έκπτωση εισιτηρίου από το ΚΤΕΛ. Ν. Κιλκίς θα πρέπει να γίνει επανεκτύπωση της κάρτας τους.

Έκπτωση 25% στα εισιτήρια του ΚΤΕΛ Λιβαδειάς

Έκπτωση 25% στα εισιτήρια του ΚΤΕΛ Λιβαδειάς για τρίτεκνους



Το Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Ν. Βοιωτίας, αντιμετωπίζοντας με κατανόηση τα αιτήματα των τριτέκνων οικογενειών, χορήγησε έκπτωση 25% σε όλες τις γραμμές του ΚΤΕΛ Ν. Βοιωτίας προς τα ενεργά ΜΕΛΗ του Συλλόγου και κατόχους της Ταυτότητας Μέλους Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Βοιωτίας για το έτος 2015. 

Η έκπτωση ισχύει ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΚΤΕΛ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ 

Για περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές καλέστε στα τηλέφωνα: 6972816530 (Χ. Λαζινός, Πρόεδρος) και 6944396675 (Α. Παπασιδέρης , Γραμματέας)

Μέσω Taxisnet εντοπίζονται πλέον οι πλαστές ταμειακές με μια απόδειξη

 Μέσω Taxisnet εντοπίζονται πλέον οι πλαστές ταμειακές με μια απόδειξη

 

      Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, στο πλαίσιο υλοποίησης του επιχειρησιακού σχεδίου έτους 2015 για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και προς αντιμετώπιση των αυξημένων κρουσμάτων αδήλωτων ταμειακών μηχανών, θέτει σε παραγωγική λειτουργία φόρμα ελέγχου της νομιμότητας των ταμειακών μηχανών μέσω του Taxisnet εκ μέρους τόσο των ελεγκτών όσο και των πολιτών.
      Η Γ.Γ.Δ.Ε. Κατερίνα Σαββαΐδου με αφορμή τη νέα εφαρμογή επισημαίνει ότι: «Θα χρησιμοποιηθεί κάθε μέσο και κυρίως η τεχνολογία για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, η οποία συνεπάγεται την απώλεια δημοσίων εσόδων που μπορούν να ελαφρύνουν ιδίως τη σημερινή περίοδο τα βάρη των πολιτών. Με την εφαρμογή ελέγχου της νομιμότητας των ταμειακών μηχανών οι ελεγκτές, αλλά και οι πολίτες-φορολογούμενοι, μπορούν να ελέγχουν σε πραγματικό χρόνο αν η απόδειξη που τους δίνεται έχει εκδοθεί από νομίμως δηλωθείσα ταμειακή μηχανή. Η βοήθεια των πολιτών είναι πολύτιμη, καθώς ενισχύει την καθημερινή προσπάθεια που κάνουν κάτω από αντίξοες συνθήκες οι υπάλληλοι των ΔΟΥ για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής».

 

 Οδηγίες λειτουργίας

 

Επιλέξτε το αντίστοιχο με την ιδιότητά σας πλήκτρο εισόδου και καταχωρήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης μοναδικής σύνδεσης, που χρησιμοποιείτε για την είσοδο σας στο Taxis. Είσοδος
 " Εγκαταστάτες / Κατασκευαστές "

 Είσοδος εξουσιοδοτημένων εγκαταστατών ΦΗΜ
.Είσοδος " Πολίτες "
 
Είσοδος για τον έλεγχο αυθεντικότητας ληφθέντων παραστατικών, πχ. αποδείξεων λιανικής. Είσοδος " Επιχειρήσεις "

 

Είσοδος για τον έλεγχο υποβληθέντων στοιχείων S.TXT, ή καταχώριση χειρόγραφων στοιχείων