Για επικοινωνία, στείλτε, τα άρθρα, τις σκέψεις , τα σχόλια και τις απόψεις σας στο e-mail tritеknoiefimerida@gmail.com

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ιστορικά μνημεία σε όλο τον κόσμο βάφτηκαν μπλε

Ιστορικά μνημεία σε όλο τον κόσμο βάφτηκαν μπλε για τα γενέθλια του ΟΗΕ

 

Περισσότερα από 200 μνημεία και ιστορικά κτίρια σε 60 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο φωτίστηκαν στα χρώματα του ΟΗΕ για να τιμήσουν την 70η επέτειο από την ίδρυσή του.


Δείτε φωτογραφίες από όλο τον κόσμο








Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τρίτεκνων γονέων στο Σύνταγμα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τρίτεκνων γονέων στο Σύνταγμα


Διέκοψαν την κυκλοφορία στην Αμαλίας για μερικά λεπτά - Διαμαρτύρονται για τη μη καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν τρίτεκνοι γονείς στο Σύνταγμα κλείνοντας για λίγο και την Λεωφόρο Αμαλίας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την μη καταβολή των επιδομάτων τον Ιούλιο.

Οι γονείς που διοργάνωσαν την συγκέντρωση, κινητοποιήθηκαν μέσω του facebook.
 


Τα αιτήματα της διαμαρτυρίας τους αφορούν τα επιδόματά τους, τα οποία, όπως καταγγέλλουν, έχουν να καταβληθούν από τον Ιούλιο, τις κάρτες σίτισης τις οποίες έχουν καθυστερήσει να λάβουν σε αντίθεση, όπως αναφέρουν με τον ΕΝΦΙΑ που τον ζήτησαν στην ώρα του.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου η ανακοίνωση είχε ως εξής:


«Η Ομάδα Διαμαρτυρίας Τρίτεκνων Γονέων καλεί όλο τον κόσμο να παρευρεθεί στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 στις 9.30 το πρωί στο Σύνταγμα. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί...Τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, γονείς ή όχι... μας αφορά όλους... Για τα επιδόματα τέκνων και τις κάρτες σίτισης που μας καθυστερούν και αφήνουν παιδιά πεινασμένα. Για τον ΕΝΦΙΑ που δεν καθυστέρησαν αλλά τον ζήτησαν στην ώρα του. Για την παράλογη και παράνομη φορολογία. Για την ψυχολογική βία που μας ασκούν. Τέρμα τα ψέματα. Τέλος η υπομονή. ΠΡΕΠΕΙ να δράσουμε. Να αντιδράσουμε. Χωρίς κομματικές και άλλες ταμπέλες. Χωρίς αρχηγούς. Χωρίς δόλο και συμφέροντα. Απλοί άνθρωποι, βιοπαλεστές. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!! Όλοι την Δευτέρα 26/10 στο Σύνταγμα!!!»



 

Πηγή : PROTOTHEMA

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Σύλλογος Γονέων με τρία παιδιά Ν. Θεσσαλονίκης


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΔΙΚΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 29/10/15 ΣΤΙ 10πμ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ) ΒΑΣ.ΟΛΓΑΣ 198
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΔΩ!!!
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔIΑΜΑΡΤYΡΙΑΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ  ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΤΟΥΣ

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε - ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΔΩ

Η Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδας (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε) διαμαρτύρεται έντονα για τη συμπεριφορά και την επανειλημμένη ασυνέπεια λόγων και πράξεων της Κυβέρνησης στο θέμα των Οικογενειακών Επιδομάτων και προχωρά σε δυναμικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα ως ακολούθως:
1.                 Την Πέμπτη 29/10/2015 και ώρα 10.00 π.μ. καλούνται οι Σύλλογοι – Μέλη και ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ – ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ, να διαμαρτυρηθούν με πανό έξω από τις Περιφέρειες ή τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, ώστε να εκφράσουμε δυναμικά τη  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ μας για τα οικογενειακά επιδόματα.
2.                 Την Πέμπτη 12/11/2015 συμμετέχουμε δυναμικά στα αγωνιστικά συλλαλητήρια των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και οι περιφερειακοί Σύλλογοι καλούνται να συμμετέχουν με δικά τους πανό στις συγκεντρώσεις και τις πορείες διαμαρτυρίας των κατά τόπους Εργατικών Κέντρων. Οι σύλλογοι Αττικής και η ΟΠΟΤΤΕ θα βρεθούν στις 11.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ!


Ο ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ  ΠΑΙΔΙΩΝ
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Την ΠΕΜΠΤΗ (29/10/2015) και ώρα 10:00 ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ έξω από το Γραφείο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (ΝΕΑ  ΕΟ ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ ,αριθ 158) για τη μη καταβολή των παιδικών επιδομάτων.
Οι πολυμελείς οικογένειες αξίζουν περισσότερου σεβασμού.
ΟΧΙ και τόση ασυνέπεια
Με την παρουσία μας στηρίζουμε τα αιτήματά μας.


Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Μαγνησίας καλεί τα μέλη του
 σε  συγκέντρωση  διαμαρτυρίας την  Πέμπτη 29/10/2015  στην
 ΝΟΜΑΡΧΙΑ (ΙΩΛΚΟΥ - ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ) και ώρα 10.00 π.μ. για
 την μη καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων και για την
επαναλαμβανόμενη κοροϊδία από μέρους της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 
 σε βάρος των πολυμελών οικογενειών.
Πρέπει όλοι μαζί σαν μια γροθιά να είμαστε εκεί.

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Χανίων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

Οι Σύλλογοι Τριτέκνων και Πολυτέκνων Ν. Χανίων, καλούν τα μέλη τους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 29/10/2015 στην περιφέρεια Χανίων και ώρα 10:00 για την αδικαιολόγητη ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΗΔΗ ΠΕΝΙΧΡΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ και για την επαναλαμβανόμενη κοροϊδία από μέρους τη κυβέρνησης σε βάρος των πολυμελών οικογενειών του τόπου μας .
ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ … ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ


ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.