Για επικοινωνία, στείλτε, τα άρθρα, τις σκέψεις , τα σχόλια και τις απόψεις σας στο e-mail tritеknoiefimerida@gmail.com

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΡΙΤΕΚΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΡΙΤΕΚΝΗ  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Ευχαριστώ θερμά τον Σύλλογο τριτέκνων Ν. Ξάνθης για την προβολή που έκανε στην εφημερίδα μας, με θετικά  ή Αρνητικά σχόλια.

Σκοπός μας στην εφημερίδα είναι να σας παρέχουμε ενημέρωση  υψηλής ποιότητας. Γι’ αυτό λειτουργούμε υπεύθυνα και επιδιώκουμε να εκπληρώνουμε άμεσα όλες τις ειδήσεις που έχουμε  προς  τους αναγνώστες και τους φίλους του Face book .                                                                                                     Ωστόσο, στη συνεργασία μας κάποια στοιχεία είναι πιθανό να σας δυσαρέστησαν ή να εκτιμήσατε ότι χρειάζονται βελτίωση. Θα χαρούμε να τα μοιραστείτε μαζί μας. Έτσι με τον τρόπο αυτό μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εφημερίδα μας και να αναπτύσσουμε τη μεταξύ μας σχέση.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΕΚΛΟΓΕΣ 4 – 10 - 2015

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΕΚΛΟΓΕΣ 4 – 10 - 2015


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ  Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ                                                       Πρέβεζα   21-9-2015
Μέλος Πανελλαδικής  Ομοσπονδίας Τριτέκνων (ΟΠΟΤΤΕ)
 Δ/νση :   Πάρκο Νεάπολης - Πυροβολικό                      
 Τ.Κ.  48100   -ΠΡΕΒΕΖΑ     
ΤΗΛΕΦΩΝO   6978856424
E mail:  triteknoiprevezas@yahoo.gr              
Blog :    triteknoiprevezas.blogspot.gr 
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 197
              
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί     γονείς  - μέλη του  συλλόγου  μας,
Σας   προσκαλούμε  στη     ΓΕΝΙΚΗ   ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ   του   συλλόγου  μας   την 4η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015  ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ και   ώρα   10,30  π.μ.  στην  αίθουσα   «ΘΕΟΦΑΝΕΙΟΣ» Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου   Πρέβεζας  με  θέματα :
1.-     Απολογισμός   πεπραγμένων    Διοίκησης
2.-     Οικονομικός   Απολογισμός  έτους 2015
3. -       Ενημέρωση για την επισιτιστική βοήθεια  & Διάφορα
4.-        Εκλογή   7 μελούς   Διοικητικού  Συμβουλίου    
            Εκλογή  τριμελούς    Ελεγκτικής    Επιτροπής
            Εκλογή  αντιπροσώπων  για  Ομοσπονδία
Οι  αιτήσεις υποψηφιοτήτων  θα  γίνονται δεκτές μέχρι  29η  Σεπτεμβρίου 2015  και   θα κατατίθενται :   
Πρέβεζα :   ΠΑΡΚΟ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ( Πυροβολικό) Πέμπτη -  Παρασκευή -Δευτέρα –Τρίτη   ( 24 έως 29/9/15)  από  ώρα 10,00 -12.00
Περιοχή     Πάργας  :           Γκίνη     Βαρβάρα
Περιοχή     Καναλακίου :    Νάκου    Αθανασία 
Περιοχή    Φιλιππιάδας :      Γούλα   Μιράντα       
Περιοχή    Θεσπρωτικού:     Κονταξής  Αποστόλης
Περιοχή    Λούρου  :            Γκλιάτης Φώτης
 Σε  περίπτωση μη   απαρτίας   η Γενική  Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις
18-10-2015   με  τα ίδια  θέματα .
Οι    Εκλογές  θα γίνουν  παρουσία   Δικαστικού Αντιπροσώπου.
Ψηφίζει  ένας εκ των δύο συζύγων   εφ΄ όσον είναι οικονομικά τακτοποιημένος για  το έτος  2015.
Παρακαλούμε να έχετε  Αστυνομική ταυτότητα ή ότι άλλο που να πιστοποιεί την  ταυτότητα  σας .
Η  ψηφοφορία  θα  αρχίσει από ώρα  11.30  μέχρι 15,30

 Η   παρουσία   σας είναι   επιβεβλημένη     και   απαραίτητη  
                              
                                      Για  το  Διοικητικό   Συμβούλιο
                    Ο    Πρόεδρος                                           Η    Γεν.  Γραμματέας
                 


                   Δήμος  Βασίλης                                        Αηδώνη    Ζωή

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ν ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ¨ΠΡΩΤΑΚΙΑ¨

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ν ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ¨ΠΡΩΤΑΚΙΑ¨


 Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ  Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ πιστός στις ευαισθησίες του προς τους τρίτεκνους συναδέλφους και με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής περιόδου 2015-16 ,  σε εκδήλωση στα γραφεία του συλλόγου,  επέδωσε σε 100 περίπου τρίτεκνες οικογένειες δωροεπιταγές  για  τους μικρούς μαθητές που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά  στην Α΄ Δημοτικού.


Παράλληλα εύχεται προς τους μικρούς μαθητές αλλά και σε όλους τους τρίτεκνους γονείς καλή σχολική χρονιά με υγεία και ένα καλλίτερο μέλλον για την πατρίδα μας.    

Ρύθμιση για τους φοιτητές Αρχιτεκτονικών που δεν πήραν μετεγγραφή

Ρύθμιση για τους φοιτητές Αρχιτεκτονικών που δεν πήραν μετεγγραφή

 Α. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μετεγγραφής των επιτυχόντων σε θέση εισαγωγής κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014−2015 στις Σχολές ή τα Τμήματα Αρχιτεκτονικής, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις παραγράφους 1 έως 6 του άρθρου 22 του Ν. 4332/2015 (ΦΕΚ 76 Α ́), οι Σχολές ή τα Τμήματα Αρχιτεκτονικής, αποστέλλουν στο Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων τον οριστικό κατάλογο των φοιτητών, στους οποίους χορηγήθηκε μετεγγραφή.
Β. Όσοι εκ των αιτούμενων φοιτητών δεν μετεγγραφούν, σύμφωνα με τις ανωτέρω διατάξεις, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση εντός αποκλειστικής προθεσμίας, στην οποία δηλώνουν εάν επιθυμούν:
α) Να μετεγγραφούν σε άλλη Σχολή ή Τμήμα στον τόπο, που επιθυμούν, μεταξύ αυτών που έχουν δηλωθεί στο μηχανογραφικό δελτίου υποψηφίου κατά το σχολικό έτος 2013−2014, και στην οποία οι υποψήφιοι είχαν δυνατότητα εισαγωγής με βάση τα μόρια, που συγκέντρωσαν στις πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις του σχολικού έτους 2013−2014.
β) Να εξασφαλιστεί κατά προτεραιότητα και κατ’ εξαίρεση των σχετικών διατάξεων, η στέγαση και η σίτιση τους στις φοιτητικές εστίες και στις υποδομές σίτισης, που διαθέτουν τα Τμήματα ή οι Σχολές επιτυχίας τους.
Γ. Μετά την παραλαβή των αιτήσεων το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων αποστέλλει πίνακα με τους προς μετεγγραφή φοιτητές στα αρμόδια Ιδρύματα, καθώς και αντίστοιχο πίνακα με τους κατά προτεραιότητα δικαιούχους σίτισης και στέγασης στους αρμόδιους φορείς.

Τα παραπάνω ορίζει απόφαση την οποία υπέγραψε η υπουργός Παιδείας Φρόσω Κιάου.
Δημοσίευση: 17/09/2015

Πηγή: www.esos.gr

Διοικητής ΟΓΑ: Από 10 Οκτώβρη η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων

Διοικητής ΟΓΑ: Από 10 Οκτώβρη η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων

Ο διοικητής του ΟΓΑ, Αθανάσιος Μπακαλέξης, μιλώντας, τόνισε ότι η καταβολή της γ' δόσης των οικογενειακών επιδομάτων (επίδομα τέκνων, ειδικό επίδομα στήριξης) θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου 2015 με πιθανή μικρή ολιγοήμερη καθυστέρηση στην κατάθεση των δικαιούμενων ποσών στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Ο κ. Μπακαλέξης επεσήμανε ότι γίνονται προσπάθειες από τον Οργανισμό τα χρήματα να καταβληθούν όσο το δυνατό πιο γρήγορα με αυτό να σημαίνει ότι πιθανόν οι δικαιούχοι να λάβουν τα ποσά που τους αναλογούν από την 10η Οκτώβρη 2015.


Αναλυτικά ο διοικητής ΟΓΑ δήλωσε: «Έχουμε υποχρέωση να πληρώσουμε εντός του πρώτου 20ημερου μετά τη λήξη του τριμήνου μέχρι τις 20/10. Στόχος μας είναι να πληρώσουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Εκτιμώ ότι περίπου στις 10 Οκτωβρίου θα κατορθώσουμε να καταβάλλουμε τα οικογενειακά επιδόματα».

Σημειώνουμε ότι συνολικά περίπου 640.000 δικαιούχοι θα λάβουν χρήματα.

Αναλυτικά 405.000 θα λάβουν την γ' δόση ενώ 235.000 θα λάβουν τη β' δόση των οικογενειακών επιδομάτων.

Ειδικότερα ο κ. Μπακαλέξης τόνισε «Όσοι δικαιούχοι έχουν υποβάλλει φορολογικές δηλώσεις μέχρι 4/9/2015 ενσωματώνονται κανονικά στη διαδικασία πληρωμής. Σε όσους δικαιούχους καταβλήθηκε κανονικά η Β δόση, τώρα θα λάβουν την 3η δόση των επιδομάτων εξαιρουμένων όσων υπέβαλλα τροποιητικές επί των αρχικών δηλώσεων τους οι οποίοι θα πληρωθούν μόλις οριστικοποιηθούν οι δηλώσεις τους Α21».

Για να δείτε αν συμπεριλαμβάνεστε στην επόμενη καταβολή χρημάτων ή να ελέγξετε αν οριστικοποιήθηκε η δήλωση σας Α21 επισκεφθείτε την ιστοσελίδα 
www.oga.grεπιλέγοντας αριστερά στην ενότητα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΓΑ και ακολούθως στην ενότητα Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων θα σας εμφανίσει τον ειδικό πίνακα όπου συμπληρώνετε:

ΑΜΚΑ,
ΑΦΜ,
Αρ. αίτησης,
Έτος