Για επικοινωνία, στείλτε, τα άρθρα, τις σκέψεις , τα σχόλια και τις απόψεις σας στο e-mail tritеknoiefimerida@gmail.com

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ

Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ  Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΥ  ΘΑ  ΔΙΑΘΕΣΕΙ  ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τριτέκνων Καλύμνου, κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής και θέλοντας να συνδράμει τις τρίτεκνες οικογένειες, ανακοινώνει στα μέλη του ότι πρόκειται να διαθέσει δωρεάν τρόφιμα (ζυμαρικά και όσπρια).
Η διανομή δεν γίνεται με βάση κάποιο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Αντίθετα, τα τρόφιμα αγοράστηκαν από τα χρήματα που συγκεντρώσαμε από τις συνδρομές των μελών και θα διανεμηθούν σε όλα ανεξαιρέτως τα μέλη, χωρίς εισοδηματικό κριτήριο. 
Για το λόγο αυτό καλούμε τα μέλη μας να προσέλθουν με τις κάρτες τους, για να πάρουν τα τρόφιμα από τον ξενώνα του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας, την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 και το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 από τις 9 το πρωί.
Για το ΔΣ
    Η Πρόεδρος                        Ο Γραμματέας
Θεμελίνα Κατέρη                Ιωάννης Ιακώβου
 

Η διανομή τροφίμων ξεκίνησε! Στον ξενώνα του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας διανέμονται σήμερα μέχρι τις 8 και αύριο όλη μέρα δωρεάν τρόφιμα σε όλα τα μέλη του συλλόγου! Ελάτε να παραλάβετε τα τρόφιμα, που αγοράστηκαν από τα χρήματα του συλλόγου και διανέμονται σε όλα τα μέλη, χωρίς εισοδηματικό κριτήριο!
Ευχαριστούμε τις εθελόντριές μας, που πάντα μας βοηθούν στο έργο μας και εργάζονται με προθυμία και χαμόγελο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου