Για επικοινωνία, στείλτε, τα άρθρα, τις σκέψεις , τα σχόλια και τις απόψεις σας στο e-mail tritеknoiefimerida@gmail.com

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΟΝΕΩΝ  ΜΕ  ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Αξιότιμη κύρια Βουλευτή,
Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές
Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν, Τρικάλων σας εύχεται Καλό Αγώνα και επιτυχία των στόχων σας για το καλό του Ελληνικού Λαού.
Αγωνιζόμαστε για να ληφθούν από την Πολιτεία και την κοινωνία πολιτικές και μέτρα σωστά, αποτελεσματικά και με προοπτική για την ΄΄ από χθές ΄΄ αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος.
Οι προτάσεις μας εμπεριέχονται στο ομόφωνο πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων(1993) που ακόμη και σήμερα στο σύνολό τους, είναι επίκαιρες και θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση δύο φορές(2007 & 2012) κατέθεσε πρόταση νόμου, με προτείνοντες το σύνολο των τότε βουλευτών του, για την υλοποίησή της 1ης εισήγησης αυτού του πορίσματος που είναι ο χαρακτηρισμός των γονέων με τρία τέκνα ως πολυτέκνους. Δυστυχώς, το διαρρεύσαν εξάμηνο της διακυβέρνησης δεν προωθήθηκε η σχετική νομοθετική ρύθμιση για λόγους που δεν γνωρίζουμε παρά του ότι η υλοποίησή της δεν θα είχε ουσιαστικό οικονομικό κόστος (Γνωμοδότηση Γ.Λ.Κ).
Παρακαλούμε για την άμεση αντιμετώπιση του Δημογραφικού προβλήματος της Ελλάδας (που είναι και Συνταγματική επιταγή) και την προώθηση νομοθετικής ρύθμισης για τον χαρακτηρισμό των γονέων με τρία τέκνα ως πολύτεκνους(ως πρόταση νόμου 2012).

Τα πολλά παιδιά, το μέλλον της Ελλάδος.
Είναι μια υποχρέωση όλων μας προς την Ελλάδα
ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΧΙΛ.ΛΙΟΥΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου