Για επικοινωνία, στείλτε, τα άρθρα, τις σκέψεις , τα σχόλια και τις απόψεις σας στο e-mail tritеknoiefimerida@gmail.com

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Σύλλογος Τριτέκνων Π.Ε. Σερρών

 Σύλλογος Τριτέκνων Π.Ε. Σερρών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΣΧΕΤΙΚΑ  ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Επειδή αρκετά μέλη ρωτούν σχετικά σας ενημερώνουμε ότι η τελευταία διανομή φρούτων του Συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2015. Κατόπιν με νομοθετική ρύθμιση αποκλείστηκαν όλοι οι σύλλογοι τριτέκνων και πολυτέκνων από τη διανομή φρούτων. Οι ενέργειες τόσο του Συλλόγου μας, όσο και της ΟΠΟΤΤΕ το διάστημα εκείνο για να αποτραπεί ο σχεδόν ρατσιστικός αυτός αποκλεισμός ήταν συνεχείς και έντονες, ωστόσο δεν κατάφεραν να αντιστρέψουν τη ψήφιση της ρύθμισης. 

Για τα οικογενειακά επιδόματα οι διαμαρτυρίες και παραστάσεις διαμαρτυρίας της ΟΠΟΤΤΕ είναι καθημερινές και έντονες. 

Στα πλαίσια αυτά άλλωστε αποφασίστηκε για πρώτη φορά και η διαμαρτυρία της ΟΠΟΤΤΕ με συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στην οποία -μολονότι υπήρξε ενημέρωση, προσκλήσεις και κάλυψη των εξόδων μετάβασης- συμμετείχαν περί τα 30 άτομα από το σύλλογό μας και σύσσωμο το ΔΣ.

Παράλληλα το Δ.Σ. του Συλλόγου δεν έπαψε σε κάθε ευκαιρία να διεκδικεί και να επιδιώκει με επιμονή συναντήσεις με πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς. 


Τονίζουμε ότι η προάσπιση των δικαιωμάτων των τριτέκνων, ιδιαίτερα σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία κερδίζεται μέσα από δυναμικές διεκδικήσεις, αλλά και με δραστηριοποίηση του καθενός ξεχωριστά στο μέτρο που μπορεί να βοηθήσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου