Για επικοινωνία, στείλτε, τα άρθρα, τις σκέψεις , τα σχόλια και τις απόψεις σας στο e-mail tritеknoiefimerida@gmail.com

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15/11/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15/11/2015


‘Η ισχύς εν τη ενώσει’    
Όλοι οι Πρόεδροι των Τριτέκνων Πελοποννήσου μαζί για το συντονισμό δράσεων στην όμορφη και γραφική Καρύταινα.

Φωτογραφία του Chris Koromilas.

Η 10η συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Τριτέκνων Πελοποννήσου (ΠΕΤΠ) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 στην Καρύταινα Αρκαδίας υπό την φιλοξενία - οργάνωση του «Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Μεγαλόπολης «Ο ΑΡΚΑΣ».
Στην συνεδρίαση συμμετείχαν οι: κ. Κορομηλάς Χρήστος, Πρόεδρος της ΠΕΤΠ και Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσσηνίας, κ. Τσαντήλα Γεωργία, Πρόεδρος του Συλλόγου Κορινθίας, κ. Καμπούρος Κωνσταντίνος, Πρόεδρος του Συλλόγου Τρίπολης και όμορων Δήμων, κ. Βελισσάρη-Βαδάκογλου Χαρούλα, Πρόεδρος του Συλλόγου Λακωνίας και κ. Μπάζιος Δημήτριος, Πρόεδρος του Συλλόγου Μεγαλόπολης. Στην συνεδρίαση παρευρέθηκε η Αντιπρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων (Π.Ο.Τ.) και Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής Ναυροζίδου Μαρία.
Κατά τη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση από την Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας για τις συναντήσεις μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας με την κ. Φωτίου (επισιτιστικό πρόγραμμα), τον κ. Κουρουμπλή και τον κ. Κατρούγκαλο για θέματα που άπτονται των υπουργείων τους. Τα κυριότερα θέματα που απασχόλησαν την συνεδρίαση ήταν: Η καθυστέρηση στην πληρωμή του οικογενειακού επιδόματος, η αυξημένη φορολογία, κοινωνικές δράσεις κάθε Συλλόγου, το Δημογραφικό ,η Διατήρηση του Ελληνισμού & της Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς, το επισιτιστικό πρόγραμμα και οι εκπτώσεις των ΚΤΕΛ Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Στην συνεδρίαση αποφασίστηκε:
1.  Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη με θέμα τον σχεδιασμό πολιτικών που θα έχουν στόχο την υποστήριξη των πολυμελών οικογενειών που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας όπως έκπτωση σε Επιχειρήσεις, Πρόσληψη ανέργων και έκπτωση στα ΚΤΕΛ της Περιφέρειας καθώς και σε συνεργασία με την Περιφέρεια ημερίδας στην Τρίπολη για το Δημογραφικό και το Ασφαλιστικό όπως έχουν σήμερα διαμορφωθεί .
2.  Συνεργασια των συλλόγων για την εύρεση πόρων – τροφίμων για την ενίσχυση των οικονομικά αδυνάτων Τρίτεκνων οικογενειών.
Και 3.   Δημιουργία ενιαίας κάρτας των Συλλόγων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Μεγαλόπολης Ο Αρκάς, τον πρώην Πρόεδρο κ. Αποστολόπουλο Νικόλαο, καθώς και τον Δήμαρχο του Δήμου Μεγαλόπολης για την άρτια οργάνωση- φιλοξενία-ξενάγηση των συμμετεχόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου